Reeglid

November 24, 2021

2021. aasta parimad reaalajas diileri blackjacki lauad

Liis Mägi
WriterLiis MägiWriter

Live Dealer Blackjacki mängud on uus piir, millel kaasaegsed online kasiinod võistlevad. Pärast sotsiaalse distantseerumise eeskirjade rakendamist 2020. aastal läksid paljud mängijad üle võrgumängudele. Selle tulemusena muutusid live-diilerite mängud populaarsemaks. Pärast reeglite leevendamist ja pärast seda, kui enamik ameeriklasi sai Covid-19 vaktsiini, on paljud jäänud võrgumängude juurde. Reaalajas diileri sektsioon on ainuke koht, mis annab kasiinoliikmetele päris kasiinos mängimisele lähedase kogemuse. Pärast seda koostasime nimekirja kõrgeima reitinguga live diileri blackjacki laudadest.

2021. aasta parimad reaalajas diileri blackjacki lauad

Live Table Blackjacki mängude omadused

Blackjacki mängudel on võrgus tohutult palju jälgijaid. Live Blackjacki laudade kasutuselevõtt sai oluliseks sündmuseks, kuna see muutis lõplikult seda, kuidas mängijad mängu kogevad. Esiteks, laudu haldab tõeline diiler. Mängijad saavad edasimüüjaga reaalajas HD-video voogesituse kaudu suhelda. Sellisena saate diileriga rääkida või nendega suhelda, kasutades enamikus mängudes olevat reaalajas vestluse nuppu.

Kõrgeima reitinguga Blackjacki reaalajas edasimüüjate lauad

Mänguarendajad on välja pakkunud palju mänge, mis toovad Blackjacki mängijateni reaalajas mängukogemuse. Allpool on 2021. aasta populaarseimad tabelid:

Lõpmatu Blackjack

Mäng on Evolution Gamingu Blackjacki hästi tehtud variant. Sellel on sama mängujärjestus kui algsel mängul ja kaasas on piiramatu arv virtuaalseid kohti. See tähendab, et paljud mängijad saavad korraga liituda Infinite Blackjacki lauaga. Diiler võimaldab mängijatel mängida spetsiaalseid kõrvalpanuseid, mis kehtivad ainult selle pealkirja kohta. Nende hulka kuuluvad Bust It ja Hot 3. Selles lauas saavad mängijad lahkuda tohutu summaga. Seda siis, kui neil on õnn tabada Six Card Charlie. Limiitide osas pead kasiinoga nõu pidama. Diiler aktsepteerib panuseid summas $1 kuni $1000.

Tasuta Bet Blackjack

Evolution Gaming on ettevõte, kes töötas välja Free Bet Blackjacki. Mängijad saavad mängida panustega vahemikus $1 kuni $1000. Diiler kasutab kaheksat kaardipakki ja järgib algse blackjacki mängu reegleid. Selle variandi kõrvalpanused hõlmavad Bust It panust, Hot 3, 21+3 ja Any Pair. Free Bet Blackjackil on ainulaadne funktsioon, mis võimaldab mängijatel jagada ja mängida duubleid ilma lisakulusid tegemata. Diileri jaoks võimaldab mäng lõhkemise asemel vajutada 22.

Quantum Blackjack

Quantum Blackjack tuli välja Playtechi mänguarendusstuudiotest. See on ilmselt ainus blackjacki variant, millel on panuste kordajad. Diiler valib kaardid kingast, millel on 8 pakki. Võid valida kolm kaarti, millel on alguses kindlad kordajad. Kordajaga panuse võitmine toob kaasa oma panuse kaotamise. Kogu võidu saad aga kassast.

Lõpusõnad

Iga mängija peaks kogema live-blackjacki lauas mängimise põnevust. Seda saad teha juba täna internetikasiinoga liitudes. Ülaltoodud valikutega peaks teil olema iga päev, mida oodata. Edasi uurides kohtate rohkem mänge erinevate reeglite, kõrvalpanuste ja panustamisvõimalustega.

About the author
Liis Mägi
Liis Mägi
About

Liis Mägi, Eesti tõusev täht online-kasiinomängude lokaliseerimises, tabab mängu olemust, põimides sisse Eesti rikka kultuurialatoon. Tema lähenemine ühendab globaalse kõlapinna kohaliku hõnguga.

Send email
More posts by Liis Mägi
Kuidas maksimeerida varajase väljamakse strateegiat reaalajas Blackjackis
2021-12-15